Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku.
Pri objednaní do 10:00 dodanie do druhého dňa.
Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká fermentáciou jabĺk. Tento nápoj je známy už viac než 400 rokov vďaka svojim unikátnym vlastnostiam. Bio-fermentáciou jabĺk si jablčný ocot uchováva množstvo enzýmov, vitamínov a minerálov prospešných pre zdravie. Kvôli uchovaniu všetkých potrebných látok nesmie byť tento pasterizovaný ani filtrovaný. Jablčný ocot s maximom účinných látok je charakteristický jemnou usadeninou na spodku flaše.
V octe je 0,6% alkoholu, čo je oficiálne povolené množstvo.
Jablčný ocot je určený na vnútorné, aj vonkajšie použitie. Najčastejšie sa však užíva pre podporu zdravia v nasledovných oblastiach:
Koncentrácia: 6%
Objem: 350 ml
Krajina pôvodu: Slovensko